AdWords Conversion Import for Salesforce – вече можете да свържете офлайн реализациите си с рекламите си

No Comments

Представяме Ви: AdWords Conversion Import for Salesforce

 

За много специалисти по маркетинг справянето с технологиите и мащабите, необходими за обратното свързване на офлайн реализациите с ключовите думи и рекламите, които ги привличат, може да е трудна задача. Те често трябва да вземат важни решения въз основа на обобщени данни от различни източници или въобще без данни, което затруднява разбирането на истинската стойност на кампаниите им в AdWords.


Ето защо въвеждаме функцията AdWords Conversion Import for Salesforce. Тя измерва стойността на офлайн реализациите Ви, които са резултат от онлайн кликвания в AdWords, без да е необходимо ръчно да съгласувате данните си от AdWords и от системата за управление на връзките с клиенти (CRM).


Начин на работа


След като свържете профилите си в AdWords и Salesforce, можете да изберете кои важни събития, като например „отговарящи на критериите възможни клиенти“ или „спечелена сделка“, искате да проследявате като реализации. Когато човек кликне върху рекламата и посети уебсайта Ви, последният записва уникалния идентификационен номер на Google за кликване, който му показва върху коя реклама е кликнал посетителят. Ако този посетител изпрати от уебсайта Ви формуляр от възможен клиент, уебсайтът предава идентификационния номер за кликване на Salesforce, където се съхранява заедно със съответния възможен клиент и евентуални бъдещи възможности за продажби.


AdWords ще преглежда редовно профила Ви в Salesforce, за да проверява дали сте записали нови важни събития във фунията си на продажбите, които са резултат от кликвания върху рекламата. Ако има такива, AdWords ще отчита тези събития като реализации в AdWords.


Peninsula, най-големият екип от специалисти по човешки ресурси, трудово право и здраве и безопасност в Обединеното кралство, казва следното: “С AdWords Conversion Import for Salesforce вече сме в състояние да виждаме лесно ключовите думи, които привличат добри възможни клиенти. Това ни даде възможност да концентрираме дейността си в правилните области и да използваме по-добре бюджета си. Откакто започнахме да използваме тази функция, станахме свидетели на намаление с 11% на цената на възможен клиент в резултат на преразпределение на бюджетите и намаляване на офертите за неефективни ключови думи, които оставаха на челни позиции.“

1

 

Съсредоточаване върху най-важните кликвания

 

С AdWords Conversion Import for Salesforce Ви предоставяме по-обхватен поглед върху продажбените Ви дейности, както и възможността да коригирате офертите и бюджетите си, за да постигнете по-висока ефективност. Можете например да увеличите офертите си за ключови думи, които привличат отговарящи в голяма степен на критериите възможни клиенти или да поставите на пауза реклами, в резултат на които се получават кликвания, но не и възможности. По този начин можете не само да използвате по-разумно съществуващите бюджети, но и да оптимизирате рекламната си стратегия за по-висока ефективност.

http://adwords-bg.blogspot.bg/2016/06/adwords-conversion-import-for-salesforce.html

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

За нас и за този блог

Ние сме компания за дигитален маркетинг с фокус върху подпомагане на нашите клиенти да постигнат отлични резултати в няколко ключови области.

Изпратете запитване 

Абонирайте се за нашия бюлетин!

More from our blog

See all posts