Email Marketing

Email Маrketing

Ние създаваме  маркетингови кампании за всеки сегмент от аудиторията ви, за да помогнем на рекламата на вашия продукт или услуга и подпомагаме  ефективно и ефикасно привличане на нови клиенти. 

Имейл маркетингът осигурява ползотворна връзка с Вашата целева аудитория и Ви дава най-добрата възвръщаемост на инвестициите. Свързваме се с Вашите настоящи и потенциални клиенти и ги инфомираме за най-новите сделки и новини от Вашата фирма.

Маркетинговите специалисти са съгласни, че електронната поща е ключ към бизнеса, особено за възвръщаемост на инвестициите и разработването на дълготрайни печеливши взаимоотношения. Персонализирани, сегментирани и целеви имейл маркетинг кампании са важни за информирането на аудиторията относно Вашата марка и води до реализиране на транзакции.

Нашите експерти използват инструменти, стратегия, изпълнение и проследяване на резултатите с цел постигане на най-добрите възможности за реклама на марката.

Най-добрата E-mail маркетинг стратегия

Ние ще създадем стратегия за привличане на клиенти от вашата целева група и ще определим техните потребности и нужди.

 

Email Маркетинг кампании

Нашият екип е готов да проектира, изгради и доставя имейл темплейт за комуникация с аудиторията Ви, както и да управлявате вашата имейл маркетинг кампания, която да доведе до чувствителна промяна в продажбите и печалбата.

Уникален Email дизайн

Нашите иновативни проекти и решения подобряват  успеха на вашите имейли . Нашите  дизайнери ще вдъхнат живто на посланието ви и ще повишат ангажираността на аудиторията Ви.

Проследяване и отчитане

Получавате подробно отчитане на ключовите аспекти на кампанията си, като например, кои клинти са кликнали  на вашия сайт от ймеила си, къде  са кликнали и какви реализации са направили.

 
 

Ние упрвляваме всичко  - от индивидуално съдържание до крайната имейл кампания и програманото осигуряване на кампамиите.

Увеличите вашето онлайн присъствие, като изберете нашите имейл маркетинг услуги. Нашата печеливша формула съчетава стратегия, изпълнение и проследяване.

30

Active Email Campaigns

99

Email Template Design

18

Email Marketing Clients

14

Tracking & Reporting Parameters

Разкажете ни за проекта си

Нека да ви помогнем да развиете вашия бизнес онлайн и да го разширите.

Ние създаваме имейли с уникален стил и персонализирано съдържание, за да ви помогнем да продавате продукта си, да се насърчава каузата Ви или вашата услуга. Ние ще достваим посланието Ви до широката публика.