Web Development Services

Маркетинг в социалните мрежи

Ефективната стратегия в социалните мрежи може да ви помогне да развиете своя бизнес, да увеличите социалното си присъствие и повишите ангажираността на клиентите си.

Ние сме напълно изградена агенция за онлайн маркетинг. Нашите експерти по социални мрежи могат да Ви съдействат при набелязване на Вашите бизнес цели, да определят Вашата целева аудитория, да създадат интересно съдържание, което си струва да се сподели в мрежата, и накрая да интегрират Вашата социална медия с всички останали аспекти на онлайн присъствие.

Ще изградим Стратегии за маркетинг в социалните медии специално за Вашата марка и аудитория. Вие ще получите напълно поддържана и управлявана социална мрежа, ланиране (и генериране) на съдържание, информационен блог и видео разпространение наред с останалите услуги, целящи да привлекат нови клиенти иувеличаване на Вашите приходи. Нашите социални медийни услуги Ви дават възможност за свързване и споделяне на информацията, което увеличава познаването на марката, продукта и услугите. Резултатите от рекламите в социални медии са отразени в броя на повторните туитове (retweets), споделяния, коментари, харесвания и отваряния. Маркетингът в социалните мрежи насърчава съдържанието генерирано от потребителите в най-популярните социални мрежи като Facebook, Google+, Twitter, Pinterest и LinkedIn.

Цена на Facebook реклама

Цена на Facebook реклама - 15% от изразходваната сума за реклама. Допълнително се заплаща направата на банери, постове или ивенти.

Social Media Contests

Facebook, Twitter or Pinterest съдържанието може да увеличи трафика ви в много кратък период от време. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото съдържание и платформа за целите на бизнеса Ви.

Social Media Management

Ние можем  да управляваме вашите страници и акаунти в социалните мрежи от ваше име и да задържим там вашата аудитория и фенове.

Setup & Custom Profile Design

Ние създаваме и персонализираме профилите Ви в  социални медийни с качествено съдържание и естетика, която резонира с вашата марка и аудитория.

Brand Monitoring

Ние ще ви помогнем да подобрите и проследите вашата онлайн репутация и да разберете как хората приемат вашата марка, продукт или услуга.

Разкажете ни за вашия проект и нека започнем с трансформацията.

Ние ще ви помогнем да отключите потециала на вашият социален маркетинг и онлайн репутация.