Pay Per Click Management

GOOGLE ADS Реклама

PPC (Pay Per Click) Management

Рекламата в Google с помощта на Google Ads има мигновено действие и достига до желаните от Вас клиенти. Рекламирайте в търсещата част на Google - Google search. Бъдете на 1 - во място в резултаите на Google! Реклама в Гугъл Получете 700 лв. безплатен кредит при първа поръчка. Започнете още днес! Плащате само при кликване!

Изработка за 1 ден!

 

Интернет реклама за Всеки Бизнес Привлечете повече Клиенти и Поръчки с Google Ads

    ВИЖТЕ ПРОМОЦИОНАЛНАТА НИ ОФЕРТА ТУК!

 

Искате да видите, колко ще струва всяка връзка с потенциален клиент?

Изпратете ни запитване за желаната от Вас реклама или сайт на

 

 e-mail: ulalaaadvertising@gmail.com

 

Посочете следните данни:

уеб сайт, желан бюджет и място за рекламиране (Adwords,Facebook), e-mail и телефон за контакт.

 

Вашата заявка ще бъде обработена до 24 часа.

Монетизирайте своя сайт!

Нашите стратегии на кампаниите са предназначени да отговорят на нуждите на  клиентите ни, съобразени със представянето им на пазара. Ние предлагаме  актуална, Плащане на клик (PPC) услуга, които включват: Платени реклами в мрежата за търсене на Google - Google Ads, видео реклама, дисплейни реклами, PPC Ремаркетинг и реклами в социалните мрежи .

Ние помагаме на нашите клиенти да постигнат своите бизнес цели.  Следим акаунтите на нашите клиенти, чрез мониторинг на дневните бюджети и цената на клик с цел постигане на максимална възвращаемост на инвестициите.

Нашите добри резултати се дължат на сложния и адекватен подход, който включва подробен анализ на бизнеса на нашите клиенти и използването на pay per click реклама (заплащане според броя на кликванията), както и преглед на възможностите при който се използва списък с приоритетните дейности.

 

Цена на Google Ads реклама

Цената за създаване и управление на акаунт варира в зависимост от големината на рекламната кампания, броя ключови думи и изразходения рекламен бюджет.

Свържете се с нас за да получите Вашата оферта.

PPC Remarketing

Ремаркетинг в Google Adwords

Превърнете "потенциалните си клиенти" в "лоялни клиенти". Екипът ни ще Ви помогне да достигнете до хора, който вече са заитересувани от продукта Ви, като разработим стратегия отговаряща на всички ваши нужди. Повече за ремаркетинга

Social Advertising

Искате да имате по-голяма популярност на бранда, продукта или услугата Ви.  Ще разработим стратегия за социалните мрежи, отговаряща на вашите цели.

 

Display Advertising

Ние предлагаме индивидуални дисплей маркетингови стратегии за увеличаване на интереса към марката, ангажираност и реализации. Успешно управляваме двата вида кампании - директно достигащи до клиента и кампании за повишаване на популярността на бранда Ви.

Video Advertising

Ние сме експерти в онлайн рекламата. Нашият екип е готов да ви помогне да бъдете пред вашите конкуренти  чрез създаването на видео реклами, които ще увеличат популярността на вашата марка.

 

Paid Search Advertising

Постигнете висока възвращаемост на вашите инвестиции с нашата PPC реклама в  Google. Инвестирайте парите си  разумно, като използвате най-ефективната платформа за реклама.

Ние сме достатъчно подготвени за да създадем перфектната за вас реклама в Google Adwords, Facebook, LinkedIn, Twitter и Youtube

Kажете ни за вашите идей

 

Ние ще Ви помогнем да станат реалност и да развиете своя бизнес онлайн 

Свържете се с нас днес и вземете максимума от вашата инвестиция!